AFTENMENU SEPTEMBER - OKTOBER 2019



AFTENMENU
SEPTEMBER – OKTOBER 2019



TERRIN AF ÅRSTIDENS SVAMPE
syltede svampe og sprøde trompetsvampe
Kr. 165,-
~

DAGENS FANGST FRA SYDFYNSKE VANDE
dildfrøsyltet hvidkål og pighvarskum
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~

KROGMODNET FILET AF GRIS
græskarcreme, æble og hasselnød
Kr. 165,-
~

DÅDYR FRA ROMSØ
variation af knoldselleri og vildtglace
Som hovedret Kr. 265,-
~

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 145,-
~

VARIATION AF LOKALE PÆRER
Bavarois, syltet og sorbet
Kr. 145,-
~


Menu med 4 retter til kr. 595.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-