MENU
SEPTEMBER & OKTOBER 2022



AFTENMENU
SEPTEMBER - OKTOBER 2022



VARIATION AF GRÆSKAR FRA ØHAVE PÅ TÅSINGE
Som bagt, pure, syltet og gyldenristet græskar
Kr. 165,-

HUMMER I EGEN BISQUE
Selleripurè, jordskok og hasselnød
Kr 185,- / Som hovedret kr. 285,-

FLAN AF SENSOMMERKÅL
Cruditè af kål, blomkålsskum og karryolie
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-

DÅDYR I VARIATION
Svampe fra fynske skove, vaniljesyltet stikkelsbær og vildtglace
Kr. 285,- Som hovedret

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
Serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-

ÆBLE I VARIATION
Fromage, kompot, syltet og sorbet
Kr. 165,-


Menu med 4 retter til kr. 645.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 495.-
Menu med 5 retter til kr. 695.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 610.-
Menu med 6 retter til kr. 755.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 725.-