AFTENMENU SEPTEMBER - OKTOBER 2020



AFTENMENU
SEPTEMBER – OKTOBER 2020



FYNSKE SVAMPE
Terrine og syltede samt trompetsvampemayo.
Kr. 165,-
~

DAGENS FANGST FRA SYDFYNSKE VANDE
med sprød urtecrumble, spinat en branche og hvidvinsskum.
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~

VARIATION AF GULERØDDER
kamillekonfiteret, glaceret, syltet og siffoncreme.
Kr. 165,-
~

VAGTEL FARSERET MED KARL JOHAN
bagte løg, purè og cremet morkelsauce
Som hovedret Kr. 265,-
~

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-
~

ÆBLE SOM BAGT KOMPOT MED MANDEL
og karamel samt iscreme på vanilje og bronzefennikel
Kr. 165,-
~

Menu med 4 retter til kr. 595.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-