BROHOLMS JULEMENU
NOVEMBER - DECEMBER 2020



JULEMENU
NOVEMBER - DECEMBER 2020




VARIATION AF FYNSK FASAN
sprængt og koldrøget med enebær og sprøde vinterurter
Kr. 165,-
~

OVNBAGT TORSK FRA SYDFYNSKE VANDE
med glacerede beder og hvidvinsskum
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~

BRAISERET FRILANDSGRIS
med letsyltet æble og timianglace
Kr. 165,-
~

BROHOLMS JULEAND SOM ROSASTEGT OG CONFITERET
med persillerod, tyttebær og portvinsglace
Som hovedret Kr. 265,-
~

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-
~

KEJSERINDERIS MED SPRØD CRUNCH
af brunkage, appelsin og kirsebærsorbet
Kr. 165,-
~


Menu med 4 retter til kr. 595.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-