MENU
MARTS & APRIL 2019


AFTENMENU
MARTS – til medio MAJ 2019




RØRT RIELETTE AF VARMRØGET KULLER
med sprøde salater
Kr. 165,-
~

DAGENS FANGST FRA SYDFYNSKE VANDE
rødvinsglace - med let syltede skalotteløg og edamame bønner
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~

SPRØD CROQUETTE AF FRILANDSKYLLING
med fjerkræskum og skorzonerrod
Kr. 165,-
~

ØKOLOGISK LAM FRA STEENSGAARD
rosastegt og braiseret - rosmarinsauce – årstidens rødder
Som hovedret Kr. 265,-
~

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 145,-
~

CREME BRÛLLEE
Med variation af lokale æbler – syltede – sprøde og sorbet
Kr. 145,-
~
Menu med 4 retter til kr. 575.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-