MENU FORÅR


AFTENMENU
FORÅR 2021




RIMMET TORSK FRA SYDFYNSKE VANDE
med spæde urter, sprød rug og syltet sennepsfrø
Kr. 165,-
~

DAGENS FANGST ALA FLORENTINE
med spinat, brødkrumme og gratineret med Havgus

Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~

SALTBAGT KNOLDSELLERI
Selleripure, æble, bladselleri og cremet sauce på æble og hvidvin
Kr. 165,-
~

FYNSK LAM I VARIATION
Som rosastegt og braiseret Ala Barigoule samt kartoffelkompot med urter
Som hovedret Kr. 265,-
~

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-
~

HAVTORN I VARIATION
Pannacotta, ganache, syltet og sorbet
Kr. 165,-
~
Menu med 4 retter til kr. 575.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-