MENU
MARTS & APRIL 2020


AFTENMENU
MARTS – APRIL 2020




TORSK FRA FYNSKE VANDE
som rielette og rimmet samt sprød rug og urte-citronmayo
Kr. 165,-
~

PIGHVAR MED RØDVINSGLACE
æble, sprød grønkål og spinat.
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~

SPRØD KARTOFFEL-PORREGALETTE og cremet ragout
Kr. 165,-
~

ØKOLOGISK LAM FRA STEENSGAARD
rosastegt og braiseret. Pure af skorzornerrod og hvidløg samt rosmaringlace.
hovedret Kr. 265,-
~

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
vores sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-
~

BRAISERET ANANAS
med karamelliseret creme og havtornsorbet
Kr. 165,-
~
Menu med 4 retter til kr. 575.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-