MENU MAJ - JUNI 2019

AFTENMENU
fra medio MAJ – JUNI 2019




FYNSK HVIDE ASPARGES FRA KNABEGAARDEN
med urtemayo - sprød toast, aspargescrudite dildmayo
Kr. 165,-
~

RISTET KAMMULINGER
med blomkål a la Greque og gylden citronsmør
Kr. 165,-
~

CONFITERET POUSSINLÅR MED GRØNNE ASPARGES
i variation - grønne asparges – ramsløg mousseline, ristet og crudite
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~

SOMMERBUK FRA FYN
med spæde urter fra Øhave og vildtglace
Som hovedret Kr. 265,-
~

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 145,-
~

FYNSK RABARBER DRØM
Variation med mazarin, kompot - sorbet - syltet
Kr. 145,-
~

Menu med 4 retter til kr. 595.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-