MENU
MAJ & JUNI 2022

AFTENMENU
MAJ - JUNI 2022



VARIATION AF AGURK
Relish og ginmarineret samt urteolie og gul squash
Kr. 165,-

DAGENS FANGST
Hvide asparges fra Knabegaarden, sprød cruditè og sauce Hollandaise
Kr 165,- / Som hovedret kr. 285,-

RISTET POUSSINBRYST
Sommerkål fra Øhave og hønseskum
Kr. 165,-

FYNSK KALV I VARIATION
Som rosastegt kalvfilet og glaceret sprængt bryst samt grønne asparges og sauce Nage
Kr. 285,- Som hovedret

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-

FYNSKE RABABER
Som kompot, syltet og sorbet samt Creme Brulée
Kr. 165,-

4 retter DKR. 645.- Vinmenu 4 glas DKR. 495.-
5 retter DKR. 695.- Vinmenu 5 glas DKR. 610.-
6 retter DKR. 755.- Vinmenu 6 glas DKR. 725.-