MENU JULI - AUGUST 2019

AFTENMENU
JULI - AUGUST 2019



FYNSKE SOMMERTOMATER I VARIATION
som kompot, syltede og carpaccio
Kr. 165,-
~

DAGENS FANGST FRA SYDFYNSKE VANDE
med variation af nye ærter og kantarel
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~

CONFITERET POUSSINLÅR
Hjertesalat, spinat og hønseskum
Kr. 165,-
~

ROSASTEGT DANSK KALVERYG
med sæsonens øhavegrønt

Som hovedret Kr. 265,-
~

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 145,-
~

VARIATION AF LOKALE SOMMERBÆR
bagt med makron og sorbet
Kr. 145,-
~


Menu med 4 retter til kr. 595.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-