MENU JULI - AUGUST 2020

AFTENMENU
JULI - AUGUST 2020



FYNSKE SOMMERTOMATER I VARIATION
som kompot, syltede og carpaccio
Kr. 165,-
~

RISTET FANGST FRA SYDFYNSKE VANDE
med Bisque af strandkrabbe og fennikel
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~

KANTAREL OG ÆRTER PÅ CREMET SPELTOTTO
med svampeblanquette
Kr. 165,-
~

KALVEFILET I URTER
med variation af blomkål og nye løg samt rødvinsglace
Som hovedret Kr. 265,-
~

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-
~

FYNSKE JORDBÆR I VARIATION
med basilikum-pannacotte med jordbær, friske jordbær- karamel, sorbet
Kr. 165,-
~


Menu med 4 retter til kr. 595.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-