MENU
JANUAR & FEBRUAR 2019


AFTENMENU
JANUAR – FEBRUAR 2019



VARMRØGET KAMMUSLINGER
på safransyltet kål og grøn citron mayo
Kr. 165,-
~
BAGT ÆRØTORSK MED SPRØD URTECRUMBLE
med variation af Fynske jordskokker
Kr. 165,-
~
ØKOLOGISK VELFÆRDSGRIS
på cremet perlespelt med æble og tørret trompetsvamp
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~
MØR OKSE FRA STEENSGAARD
på creme af gulerod og rosmarin, rødvinssyltede og bagte løg samt kraftig glace
Som hovedret Kr. 265,-
~
UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 145,-
~
GANACHE AF HVID SAO TOMÈ CHOKOLADE MED HAVTORN
anrettet med som iscreme og sprød gyldenristet
Kr. 145,-
~

Menu med 4 retter til kr. 575.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-