MENU
JANUAR & FEBRUAR 2022


AFTENMENU
JANUAR – FEBRUAR 2022



GRAVET DÅDYR FRA FYN
Svampe i variation som terrine, syltet og svampemayo
Kr. 165,-

DAGENS FANGST
Hr. Nielsen skinke, beder, vagtelæg og cremet fiskeskum
Kr 165,- / Som hovedret kr. 285,-

VARIATION AF GULEROD
Confiteret og syltet samt gulerodsskum og nøddesmør
Kr. 165,- / Som hovedret kr. 265,-

KROGMODNET OKSE
Persillerod samt letsyltet knoldselleri, friteret persille og rødvinsglace
Kr. 285,- Som hovedret

MONT D`OR - FRANSK OST FRA PYRENÆERNE
Serveret på sprød Crouton med bagt kompot af æble
Kr. 165,-

HAVTORN I VARIATION
Som Tiramisu, syltet og sorbet samt krystaliseret hvid chokolade og lakridsmarengs
Kr. 165,-

Menu med 4 retter til kr. 645.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 495.-
Menu med 5 retter til kr. 695.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 610.-
Menu med 6 retter til kr. 755.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 725.-