MENU
JANUAR & FEBRUAR 2021
AFTENMENU
JANUAR – FEBRUAR 2021
MARINERET KAMMUSLING
Ravioli af selleri, persillecreme og hasselnød
Kr. 165,-
BAGT ÆRØTORSK OG HR. NIELSENS SKINKE
Variation af beder, vagtelæg og hvidvinsskum
Kr. 165,-
CONFITERET KARTOFFEL
Og blød creme af kartoffel samt vinterkål
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
KROGMODNET OKSE
Variation af jordskokker, glacerede perleløg og rødvinsglace
Som hovedret Kr. 265,-
UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt vores
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-
BROHOLMS CHOKOLADEHERLIGHED
Mørk chokoladeganche, syltet mango og sorbet af blodappelsin
Kr. 165,-
Menu med 4 retter til kr. 575.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-