MENU
JANUAR & FEBRUAR 2020


AFTENMENU
JANUAR – FEBRUAR 2020



DANSK HUMMER
dildfrøsyltet kål og grøn urtemayo.
Kr. 165,-
~
BAGT ÆRØTORSK MED SPRØD URTECRUMBLE
med variation af Fynske jordskokker
Kr. 165,-
~
PERSILLEROD I VARIATION
som bagt, med pure og skum med grønne urter
Kr. 165,- / Som hovedret Kr. 265,-
~
KROGMODNET OKSE FRA STEENSGAARD
med knoldselleri som purè og smørdampet med rosmarin og bagte skalotter.
Som hovedret Kr. 265,-
~
UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt vores
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-
~
BROHOLMS CHOKOLADEHERLIGHED
som hvid bavaroise, lys moussè og mørk chokoladekage med kompot af hengemte blommer.
Kr. 165,-
~

Menu med 4 retter til kr. 575.- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 465.-
Menu med 5 retter til kr. 645.- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 555.-
Menu med 6 retter til kr. 710.- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 645.-