Fotos og plantegning over værelserne

Der er 19 værelser på Broholm Slot. 17 af dem er placeret på slottet og 3 af dem ligger i Møllehuset overfor slottet. Se fanen: Den gamle Vandmølle. Hvert værelse er unikt indrettet. Der forefindes 4 værelser i hovedbygningen, som deler 2 bad og toilet. Hovedbygningen er fredet, så derfor er toiletfaciliteterne som da familien boede på slottet. Der er ydermere 7 værelser med eget bad og toilet, 3 suiter og 2 suite superior. Alle værelser har dobbeltsenge. På nogle af værelserne kan sengene adskilles og ligeledes har flere værelser plads til op til 2 opredninger. Alle værelser er placeret på 1. sal eller højere undtagen Patronella-lejligheden nr. 16, som ligger i stueetagen ved siden af indgangen til restauranten.

Birgitte-suiten

Værelse 1: Birgitte-suiten er et dobbeltværelse med delt bad og toilet placeret på 1. sal i slottets hovedbygning. Der er plads til 1 opredning på værelset.

Kaptajnens værelse

Værelse 2: Kaptajnens værelse er et dobbeltværelse med delt bad og toilet placeret på 1. sal i slottets hovedbygning.

Anders-suitenVærelse 3: Anders-suiten er et dobbeltværelse med delt bad og toilet placeret på 1. sal i slottets hovedbygning. Der er plads til 2 opredninger på værelset.

Charlotte-suitenVærelse 4: Charlotte-suiten er et dobbeltværelse med delt bad og toilet placeret på 1. sal i slottets hovedbygning. Der er plads til 1 opredning på værelset.

Anne's værelse

Værelse 5: Anne's værelse er et dobbeltværelse med eget bad og toilet placeret på 1. sal overfor indgangen til receptionen. Der er plads til 2 opredninger. Det er muligt at få separate senge og så er værelset det eneste værelse med en hemmelig indgang til slottets hovedbygning.

Edel Marie's værelseVærelse 6: Edel Marie's værelse er et dobbeltværelse med eget bad og toilet placeret på 1. sal i hjørnetårnet. Det er muligt at få separate senge.

Anne Beate's værelse

Værelse 7: Anne Beate's værelse er et dobbeltværelse med eget bad og toilet placeret på 1. sal i hjørnetårnet. Det er muligt at få separate senge.

Alexandra-suiten

Værelse 8: Alexandra-suiten er en suite med forstue, soveværelse og badeværelse placeret på 1. sal i hjørnetårnet.

Hannibal's værelse

Værelse 9: Hannibal's værelse er et dobbeltværelse med eget bad og toilet placeret på 1. sal i hjørnetårnet. Der er plads til 1 opredning, og så er det muligt at få separate senge.

Gertrud-suiten

Værelse 10: Gertrud-suiten er en suite med forstue, soveværelse og badeværelse placeret på 2. sal i hjørnetårnet.

Ambassadør-værelset

Værelse 11: Ambassadør-værelset er et dobbeltværelse med eget bad og toilet placeret på 2. sal i hjørnetårnet. Der er plads til 1 opredning, og så er det muligt at få separate senge.

Inga-suiten

Værelse 12: Inga-suiten er en suite med forstue, soveværelse og badeværelse placeret på 3. sal i hjørnetårnet.

Hofjægermester-værelsetVærelse 14: Hofjægermester-værelset er et dobbeltværelse med eget bad og toilet placeret på 3. sal i hjørnetårnet. Der er plads til 1 opredning, og så er det muligt at få separate senge.

Regitze Suiten

Værelse 15: Regitze suiten er en suite superior med stue, soveværelse og badeværelse placeret på 1. sal overfor indgangen til receptionen. Der er plads til 2 opredninger.

Petronella-lejligheden

Værelse 16: Petronella-lejligheden er en suite superior med stue, soveværelse og badeværelse placeret i stueetagen ved siden af indgangen til restauranten. Der er en ekstra dobbeltseng i den store stue og et lille køkken. Der er ikke badekar på dette værelse.

BROHOLMER VÆRELSET

Værelse 17: Broholmer værelset er et dobbeltværelse med eget bad og toilet placeret på 1½ plan i hjørnetårnet. Det er muligt at få separate senge som er slottets eneste elevationssenge. Der er ikke badekar på dette værelse.