Overnatning på Broholm Slot

Det er næsten som at vågne i baronens seng. Værelserne og mini-suiterne på Broholm Slot genspejler al den statelighed, som var rammen om overklasseliv i forgangne århundreder. Små refugier med en charmerende udstråling af smagfuldhed, møbleret med museumsstykker, lækre stoffer, billeder og andet inventar, der får dem til at fremstå som modpoler til den intetsigende, globale stil. Dertil komforten i de gennemført lækre og skinnende badeværelser med et diskret strejf af nostalgi. Nyd udsigten over voldgrav, park og beroligende landlige omgivelser... samt fraværet af fjernsyn og telefon på værelserne.
Alle suiter og værelser er forskellige, alt efter hvem der i forgangne tider satte sit præg på dem, alle har en prægtig udsigt, der nok kan lokke selv den mest søvndrukne til vinduet inden morgenbuffeten.
En nat på Broholm Slot er en oplevelse, man bør unde sig selv om så bare en gang i livet. Ikke to værelser er ens, men lige så forskellige som de mennesker, der engang beboede dem. Hvert værelse eksponerer sin egen tidsånd i en farvesætning ført med sikker hånd og respekt for forgangne generationer. Morgenmad serveres i restauranten. Der er også mulighed for at bestille morgenbakke som serveres på værelserne mod et mindre tillæg.
De smukke omgivelser indbyder til morgen-jogging og traveture f.eks. i parken eller rundt om "Eventyrstien", og der er fiskemuligheder i søen og voldgraven.Broholm Slot er medlem af Danske Slotte & Herregaarde og tager gerne imod gavekort udstedt herfra.