Mødelokaler og konferencer på Broholm Slot

I hovedbygningens bibliotek er der indrettet stemningsfuldt og hyggeligt mødelokale for op til 10 personer, med stor pietetsfølelse for slægtens unikke og mangfoldige bogsamling.I hovedbygningens bibliotek er der indrettet stemningsfuldt og hyggeligt mødelokale for op til 10 personer, med stor pietetsfølelse for slægtens unikke og mangfoldige bogsamling.
Der har været afholdt møder på Broholm Slot siden Middelalderen. Nogle af dem måske endda af afgørende betydning for Danmarks ve og vel. Lad derfor Broholms herregårdsmiljø danne rammen om Deres næste arrangement, hvor deltagerne naturligvis kan færdes frit i de historiske stuer og nyde en atmosfære, som ofte virker befordrende for nye ideer og kreativitet. Mødeværelse og grupperum afhænger helt af Deres ønsker og deltagernes antal.
Broholms lokaler er indrettet med magelige møbler i et afslappet herregårdsmiljø, som er velegnede til uformelle drøftelser, inspirerende til brainstormings, stilfulde cocktail parties, aftenkaffe, natmad, og hvad man ellers kan finde på for at gøre opholdet på Broholm Slot til en særlig oplevelse.


Det største lokale, Thorvaldsen-Salen, har plads til 110 personer på stolerækker. Alternativt, er dette lokale ideelt til møder fra 15-30 deltagere ved hestesko-opstilling.Det største lokale, Thorvaldsen-Salen, har plads til 110 personer på stolerækker. Alternativt, er dette lokale ideelt til møder fra 15-30 deltagere ved hestesko-opstilling.
De smukke omgivelser indbyder til morgen-jogging og traveture, der er fiskemuligheder i søen
og voldgraven, og vores samarbejde med diverse teambuilding bureauer samt vores nyetablerede hestecenter betyder, at vi kan arrangere ridning for mødedeltagere samt andre aktiviteter på Broholm.

BOOK ET KONFERENCELOKALE
Email bro@broholm.dk
Tlf. 62 25 10 55


Se de forskellige værelser
Se mødepakker og priser