VERDENSBALLETTEN KOMMER TIL BROHOLM SLOT
SØNDAG DEN 14. JULI 2019

VERDENSBALLETTEN KOMMER OGSÅ TIL BROHOLM SLOT 2019

Broholm Gods byder velkommen til Verdensballetten
For anden gang i Verdensballettens historie ser ensemblet frem til at besøge Fyn og optræde med en eftermiddagsforestilling i Gudme ved det romantiske Broholm Gods, hvor Verdensballetten sidste år fik en varm velkomst med over tusinde gæster.

I år kan I glæde jer til en forbedret oplevelse. Scenen er rykket på græs, hvormed alle gæster er sikret en unik oplevelse med godt udsyn til de fortryllende balletdansere og musikere på scenen.

Så glæd jer til årets eneste forestilling på Fyn den 14. juli kl. 15.30.


KONFERENCIER OG TENOR JENS-CHRISTIAN WANDT OM FORESTILLINGEN

"Jeg glæder mig meget til, vi for andet år i træk skal præsentere Verdensballetten på Broholm Gods. De idylliske rammer tæt på Svenborg er som skabt til vores forestilling – og når vi i år vælger at rykke over i selve parken på Broholm, sørger vi også for, at publikum får en endnu bedre oplevelse end sidste år. Publikumspladserne kommer til at stå på en måde, så alle har godt udsyn til scenen.

Broholm er noget særligt, det var vi alle enige om sidste år – både dansere, musikere og sangere. Vi oplevede magien indfinde sig, da kunst og rammer, publikums entusiasme og ikke mindst det gode vejr gik op i en højere enhed.

Med en række af verdens allerfineste solodansere og ballerinaer, en dansk operasanger og nogle af stjernerne fra det danske musikliv, er jeg sikker på, at årets forestilling vil skabe den helt særlige og inderlige stemning, som Verdensballetten er blevet berømt for. En forestilling for dem, som aldrig har oplevet ballet og opera før – men også for dem, som dyrker ballet og opera på højeste niveau. Forestillingen taler til alle – det er kunst fra hjerte til hjerte.”

En fuldendt oplevelse
Broholm Gods åbner kl. 13.00, hvor gæster har mulighed for at nyde en picnic-kurv eller en frokostbuffet i restauranten. Det er også muligt at tilkøbe en 2-retters balletmenu efter forestillingen. Tilkøb af maden sker særskilt på www.verdensballetten.dk/broholm-gods/.

Forestillingen vises open air i den smukke have ved godset. Husk gerne tæpper og varm påklædning til den danske sommer.KØB DIN BILLET HER

Forudbestilling anbefales
Efter forestilling tilbydes en teatermenu i en af Broholms hyggelige spisestuer.
3 retters balletmenu serveres efter forestilling i
restauranten på Broholm inklusive vinmenu
Kuvertpris kr.695,-

Overnatning & Gastronomi
3 retters balletmenu serveres efter forestilling i
Broholms restaurant, inklusive vinmenu
aften kaffe / the og petit four i Broholms hyggelige stuer samt overnatning i charmerende dobbeltværelse inkl. morgenbuffet
Kuvertpris kr.1695,-
( enkeltværelses tillæg á kr. 500.- )

- denne pakke med overnatning bestilles direkte på Broholm på bro@broholm.dk eller Tlf.: 62251055