VERDENSBALLETTEN KOMMER TIL BROHOLM SLOT
SØNDAG DEN 15. JULI 2018

VERDENSBALLETTEN KOMMER TIL BROHOLM SLOT 2018

Verdensballetten opjusterer på turnéplanen og besøger for første gang nogensinde seks ganske særlige spillesteder. Vi ser derfor frem til, at byde Broholm Gods velkommen på turnéen og Fyn til et helt nyt stop på Verdensballettensturné. Samtidig byder 2018 også på et glædeligt gensyn med bl.a. Ribe Kunstmuseum.

PROGRAM 2018

Fra den 11. juli og til den 16. juli 2018 kan du opleve nogle af verdens dygtigste balletdansere fra kompagnier som The Royal Ballet of London, Staatsballet Berlin og Mariinsky Ballet i Skt. Petersborg på 6 forskellige open air scener i Danmark og i Tyskland, hvor de akkompagneres af danske operasangere og talentfulde klassiske musikere. Vi offentliggør alle artisterne i starten af 2018.


BROHOLM GODS, FYN

For første gang i Verdensballettens 10 års historie ser truppen frem til at besøge Fyn og optræde på Broholm Gods til en eftermiddagsforestilling i Gudme foran det romantiske gods


FORESTILLINGEN
Søndag den 15. juli, præsenterer Verdensballetten en række af verdens mest berømte balletdansere – fra The Royal Ballet of London, Mariinskij Balletten i St. Petersborg og Statsballetten fra Berlin, i selskab med danske operasanger og musikere. Det hele med Broholm Gods som forestillingens imponerende bagtæppe.

Verdensballettens tenor og konferencier Jens-Christian Wandt leder forestillingens kunstneriske ramme og sikrer, at alle – nybegyndere som kendere – kan være med.

Se nærmere program herKØB DIN BILLET HER


Forudbestilling anbefales