Bådfiskeri

Guidet fiskeri fra båd
Vi tilføjer dit fiskeeventyr en ekstra dimension ved at tilbyde guidning på og sejlads til ellers ufremkommelige fiskepladser – lad eventyret begynde. Vi tilbyder et guidekoncept så sports-og lystfiskere transporteres rundt i Det Sydfynske Øhav, på Den Fynske Østkyst og i Storebælt til stort set uberørte fiskepladser, i vores specieldesignede båd, der sejles af en stedkendt og erfaren fiskeguide.

Vores båd er en specialbygget og fuldt udstyret fiskemaskine. Båden er en Nydam 600 Alu med en 100 hestes Honda motor og en frontmonteret Motor Guide 80 lbs elmotor. Båden er godkendt til at medbringe 5 passager og en skipper. I båden er der det nyeste elektronik fra Lowrance og naturligvis alt påkrævet rednings – og sikkerhedsudstyr. Turens omdrejningspunkt er naturligvis fiskeriet, men undervejs på sejlturen er der en fantastisk ”sightseeing” fra vandsiden. Turene foregår i naturskønne områder, som er i en klasse for sig selv. Advarsel; ”man kan nemt blive afhængig…!”

Havørred-jagt: Der er i området nogle rigtig fine havørredpladser, der åbner sig på en helt ny måde da vi med vores specialindrettede båd hurtig kan komme frem til og rundt mellem pladserne både de kendte og de ikke så kendte. Vi kan dyrke kastefiskeri og/eller drop-of-fishing fra båden. Havørredjagt – kastefiskeri fra båd/sightfishing/drop-of-fishing - Indeholder:
- Toptrimmet fiskebåd, med kasteplatform for og agter
- Certificeret fiskeguide
- Alt påkrævet sikkerhedsudstyr
- Passagerforsikring

Årstidens Fisk: Om foråret, sommeren og i efteråret er der et superfint fiskeri efter mange forskellige slags fisk, blandt andet: torsk, makrel, sej, hornfisk, havørred og fladfisk, hvilket er oplagt til en hyggelig familietur eller lignede. Årstidens Fisk - fisketur efter fladfisk, torsk, makrel eller hornfisk - Indeholder:
- Toptrimmet fiskebåd
- Certificeret fiskeguide
- Agn
- Alt påkrævet sikkerhedsudstyr
- Passagerforsikring

Der er mulighed for at leje vaders, vadejakker, stænger, hjul og endegrej. Skriv i bemærkningsfeltet ved booking, hvis dette ønskes.

Pris:
4 timer med guide fra båd (max 4 personer) 3000Dkr / 400€
Hel dag med guide fra båd (8 timer, max 4 personer) 4000Dkr / 540€
Har man andre ønsker eller ønskes der guidning over flere dage udarbejdes et tilbud.