Broholm Slot og Fishingfunen.dk
tilbyder et unikt ophold med professionel fiskeguiding
langs de øst- og sydfynske kyster.

Vil du fange havørreder på en af verdens bedste og smukkeste havørredlokaliteter og samtidig bo på et autentisk slot og nyde lækre måltider tilberedt i slottets køkken?

Så skal du bo på Broholm Fiskelodge og fiske havørreder med os på Sydfyn! Der fanges havørred året rundt i det sydfynske, men vi tilbyder disse ophold i den absolutte topsæson. Pladserne vi skal fiske på varierer fra små vige over fjorde til åben kyst, men har det til fælles at de er jagtrevir for vores elskede bytte HAVØRREDEN.

Med vores lokale kendskab til kysten vil dine muligheder for fangst og unikke oplevelser blive betydeligt større. Vejen til succes er gåpåmod kombineret med viden om havørredens biologi, leveforhold og indgående kendskab til forholdene på fiskepladserne - denne viden har vi!

Vores guides har fisket efter havørreder i området i mange år og tilbringer hvert år mange hundrede timer på kysten.

Du kan med guide koncentrere dig fuldt ud om dit fiskeri. Guiden finder de pladser hvor fiskeriet er godt lige nu. På fiskepladserne undervises i valg af agn og teknik samt aflæsning af pladsens muligheder.Vores fiskeguides er certificerede af af Danmarks Sportfiskerforbund og Fishing Denmark. Vi guider både flue og spinnefiskere.

Få nærmere information på Broholm Slot
Tlf. 62251055 eller på bro@broholm.dk

- Læs mere om Broholms Fiskelodge her